2009-03-23 19:51:06• hírek • www.ma.hu

Felszarvazzák Vili bácsit?

Nem mindennapi csavar készül a Barátok köztben - Magdi anyus és Vili bácsi életébe egy régi ismerős toppan be. Szombathy Gyula rendkívüli módon élvezte a forgatást.

Új szereplő érkezik a népszerű sorozatba: Szombathy Gyula, a Radnóti Színház művésze szerint kellemes kis szerepet kapott. Vili bácsi, azaz Várkonyi András régi katonatársát alakítja, aki Kanadában él, de hazalátogat. Meghökkentő dolgok derülnek ki a múltból. A férfi összekuszálja a szálakat a Kertész családban. Szombathy Gyula jól érzi magát a stábban, több színésszel játszott együtt színpadon is - adta hírül a Blikk.

Maga Magdi anyus hamarosan távozik a Barátok köztből - Fodor Zsóka nemrég legalább nyolc hónapos szabadságot kért. Lehetséges, hogy visszatér még a történetbe, de az is megeshet, hogy örökre búcsúzik a történettől.

A színésznő azért hozta meg a nehéz döntést, hogy kigyógyulhasson betegségéből. Fodor Zsókát már műtötték is a hangszálán levő ödéma miatt, de a probléma ma is kínozza.

Olykor annyira bereked, hogy attól fél, végleg elveszíti a hangját. Színészként pedig ez nagy csapás lenne. Fodor Zsóka egy éve tervezte, hogy otthagyja a sorozatot - új kihívások elé is nézne. Szeretne például vidéki színházban játszani. Örömmel tanulna nyelvet és többet szeretne sportolni. Még egy nagy változtatásra is készül: eladná két belvárosi lakását, és egy csendesebb lakóparkba költözne.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: